Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alleen geverifieerde dakdekkers
Vergelijk gratis offertes
Altijd in de buurt
Gemiddelde beoordeling 4.5/5

Algemene voorwaarden

Via ons collectief brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit doen wij als tussenpartij waarin we als branchespecialist consumenten adviseren en in contact brengen met een aangesloten partij welke wij vooraf geverifieerd hebben. We doen ons best om elk project te matchen aan het juiste bedrijf. Onze missie is het verenigen van vraag en aanbod in de branche, door een platform te bieden waar consumenten en bedrijven gemakkelijk in contact kunnen komen met gecertificeerde vakmannen. Onze focus ligt op het waarborgen van kwaliteit, waarbij elke professional op ons platform grondig wordt gecontroleerd voordat deze wordt goedgekeurd.

Het aanvragen van offertes

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen welke wij verspreiden naar een geverifieerde bedrijven welke hebben aangegeven open te staan voor projecten die vergelijkbaar zijn met uw aanvraag. Deze bedrijven doen u een aanbod welke in achtneming is met de algemene voorwaarden van desbetreffend bedrijf. De volledige garantie verloopt via het bedrijf wat de offerte uitbrengt. Bij het invullen van de informatie van uw aanvraag dient u correcte informatie in te vullen. Aangezien uw aanvraag wordt verstuurt naar verschillende bedrijven zouden wij, en desbetreffende bedrijven, het waarderen als u iedereen op de hoogte stelt van uw keuze.

Aansprakelijkheid

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar één of meerdere aangesloten bedrijven, op dit moment eindigt de betrokkenheid van DakdekkerCollectief.nl. De aangesloten bedrijven stellen hun eigen offerte op met eigen naam en algemene voorwaarden. Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor de keuze of u zaken wilt doen met een aangesloten bedrijf dat u via onze website heeft ontmoet. Wij controleren en verifiëren de bedrijven die aangesloten zijn bij onze website, maar wij geven geen garanties voor kwaliteit of snelheid van de geleverde diensten van deze bedrijven. Wij garanderen niet dat u ten alle tijden offertes zult ontvangen.

Klachten

Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan tussen u en het uitvoerende bedrijf dan proberen wij als onafhankelijke partij te bemiddelen in het vinden van een geschikte oplossing. Wij zijn dagelijks bezig de kwaliteit van de bedrijven welke zijn aangesloten bij ons netwerk van hoog niveau te houden. Hierin zien wij toe op de klantentevredenheid van desbetreffende bedrijven, mocht een bedrijf niet voldoen aan onze standaard dan wordt de samenwerking met dit bedrijf beëindigd. Heeft u dus een klacht? Laat het ons weten via onze contactpagina.

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u op een geschikt moment terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van het collectief

Landelijke dekking
Gediplomeerde dakdekkers
Geen lange wachttijden
De beste prijs- /kwaliteit
VCA gecertificeerd
Hoge klantentevredenheid
Start projectaanvraag

Vergelijk de beste dakdekkers

Vertel ons voor welk project u een dakdekker nodig heeft en wij matchen u aan meerdere specialisten. 

Aanvraagformulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Type dienst*
Type dak*
Uw gegevens zijn hier veilig en we houden rekening met uw privacy.