Loodwerk Renoveren

Met loodwerk sluiten we de verschillende dakonderdelen op elkaar aan. Het zorgt ervoor dat uw dak waterdicht is. Door de jaren heen raakt loodwerk beschadigd, en versleten lood veroorzaakt een lekkage. Het is daarom belangrijk om het loodwerk tijdig te repareren of renoveren. Daklekkage Nederland is vakkundig in het vervangen van loodwerk op daken.

loodrenovatie dakdekker

Loodwerk is vakwerk

Het vervangen van loodwerk is een specialistische klus. Het oud loodwerk wordt eerst netjes afgesneden en vervolgens wordt het nieuwe lood nauwkeurig aangebracht. Als dat niet goed gebeurd, kan het loodwerk snel weer gaan scheuren en is de kans op een lekkage groot. Onze dakdekkers beschikken over de juiste kennis en kunde om het loodwerk goed aan te brengen.

Gratis inspectie loodwerk

Wilt u meer weten over de kwaliteit van het loodwerk op uw dak? Als onderdeel van onze gratis dakinspectie controleren we in welke staat het lood op uw dak zich bevindt. Na afloop van de inspectie bespreken wij met u onze bevindingen en krijgt u advies over de benodigde renovatiewerkzaamheden. Vraag een gratis dakinspectie aan.

loodwerken loodrenovatie

Offerte Aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Neem voor meer informatie over loodwerk op uw dak contact op. Wij helpen u graag verder.

Direct een gratis offerte aanvragen

daklekkage offerte aanvragen

Geef online aan ons door waar u een offerte voor wilt ontvangen

U ontvangt binnen 24 uur één van onze Dakdekkers aan huis voor gratis advies.

U advies op maat en kunt onze dakdekker alles vragen.

U beslist zelf of u de opdracht laat uitvoeren u zit dus nergens aan vast.


  Aanvraagformulier

  Zonder voorrijkosten en geheel vrijblijvend!

  BENIEUWD NAAR DE STAAT VAN UW DAK?


   Offerte Aanvragen

   Ontvang direct een offerte, geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes.


    Direct een Gratis Dakinspectie Aanvragen

    Zonder voorrijkosten en geheel vrijblijvend!