Nokvorsten Renoveren

Nokvorsten zijn speciale dakpannen die aan de bovenkant van het dak zijn bevestigd. Ze worden gebruikt om de nok van het dak af te sluiten en zorgen voor een goede stevigheid van uw dak. Bij de meeste woningen zijn de nokvorsten in cement vastgelegd. Door weersinvloeden kan het cement gaan scheuren en komen de nokvorsten los te liggen. Via het versleten cement kan regenwater eenvoudig uw woning binnen druppelen en een lekkage veroorzaken. Dit kunt u voorkomen door de nokvorsten tijdig te repareren of vervangen. Daarvoor kunt u perfect bij ons terecht.

nokpannen renoveren nokvorsten

Nokvorsten Repareren

Hoe eerder u de slijtage aan uw nokvorsten ontdekt, hoe groter de kans is dat wij de nokvorsten kunnen repareren. Als alle nokvorsten en het cement aangetast zijn, is het meestal verstandig om de nokvorsten en het cement te vervangen. Via onze gratis dakinspectie controleren wij de staat van uw dak. Na afloop voorzien onze dakdekkers u van eerlijk advies over de beste oplossing.

Nokvorsten cementlaag

Als het cement is verouderd waarmee de nokvorsten zijn vastgelegd, adviseren we om de nokvorsten vast te leggen in kunststof. De oude cementlaag wordt verwijderd en de nokvorsten worden met een nieuwe flexim dakpasta aangebracht. Daarmee zorgen we voor een betere hechting tussen de dakpannen en de nokvorsten.

nokvorsten renoveren ruiterrol

Nokvorsten Vernieuwen

Als de nokvorsten vervangen moeten worden, zullen wij de bovenste rij dakpannen en de nokvorsten aan beide dakhelften verwijderen en vernieuwen. Bij Daklekkage Nederland hebben we altijd nokvorsten in diverse vormen en kleuren op voorraad. Daardoor bent u verzekerd van een snelle service.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Neem voor meer informatie over nokvorsten contact op. Wij helpen u graag verder.

Direct een gratis offerte aanvragen

daklekkage offerte aanvragen

Geef online aan ons door waar u een offerte voor wilt ontvangen

U ontvangt binnen 24 uur één van onze Dakdekkers aan huis voor gratis advies.

U advies op maat en kunt onze dakdekker alles vragen.

U beslist zelf of u de opdracht laat uitvoeren u zit dus nergens aan vast.


  Aanvraagformulier

  Zonder voorrijkosten en geheel vrijblijvend!

  BENIEUWD NAAR DE STAAT VAN UW DAK?


   Offerte Aanvragen

   Ontvang direct een offerte, geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes.


    Direct een Gratis Dakinspectie Aanvragen

    Zonder voorrijkosten en geheel vrijblijvend!