Platte Daken

Wanneer uw plat dak aan renovatie toe is dan zijn er verschillende mogelijke materialen om uw plat dak mee te bedekken. Elk type heeft zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en raden in de meeste gevallen aan om voor bitumen te kiezen. Dit bewezen materiaal is zeer geschikt voor platte daken en gaat tegenwoordig bij goede montage meer dan 30 jaar mee.

bitumen plat dak branden

Bitumen Dakbedekking

Bitumen dakleer is sterk, flexibel, zeer waterbestendig en heeft een grote kleefkracht. Het is dan ook niet gek dat bitumen de meest populaire dakbedekking soort is voor platte daken. Als een bitumen dak echter niet vakkundig wordt aangelegd, is de kans op een lekkage alsnog groot. Bitumen dakleer branden kunt u daarom het beste overlaten aan een specialist. De dakdekkers van Daklekkage Nederland beschikken over de expertise en apparatuur om bitumen dakleer deskundig aan te leggen.

Hoe gaan wij te werk?

Bitumen dakleer wordt in rollen geleverd. Als uw dak schoon is gemaakt, wordt het dakleer uitgerold over de houten dakconstructie. Het materiaal dat overblijft, wordt door onze dakdekkers netjes weggesneden. De onderlaag van het dakleer smelten we met een brander vast aan het dak. Daarna worden de randen van het dakleer dicht gesmolten zodat het dak volledig waterdicht is.

plat dak renoveren daklekkage

Topkwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Wij gebruiken alleen topkwaliteit materialen tegen goede prijzen en garanderen de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze dakdekkers beschikken over de juiste en geavanceerde technieken om bitumen dakleer vakkundig en veilig te branden op uw dak.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Neem voor meer informatie over bitumen dakleer branden contact op. Wij helpen u graag verder.

Direct een gratis offerte aanvragen

daklekkage offerte aanvragen

Geef online aan ons door waar u een offerte voor wilt ontvangen

U ontvangt binnen 24 uur één van onze Dakdekkers aan huis voor gratis advies.

U advies op maat en kunt onze dakdekker alles vragen.

U beslist zelf of u de opdracht laat uitvoeren u zit dus nergens aan vast.


  Aanvraagformulier

  Zonder voorrijkosten en geheel vrijblijvend!

  BENIEUWD NAAR DE STAAT VAN UW DAK?


   Offerte Aanvragen

   Ontvang direct een offerte, geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes.